FAISKOLA rezisztens gyümölcsfa: almafa, szilvafa, diófa, barackfa rezisztencia  
Faiskola Aktuális készlet   Faiskola Aktuális készlet

Aktuális készlet

Faiskola Gyümölcsfa fajtáink   Faiskola Gyümölcsfa fajtáink

Gyümölcsfa fajtáinkFaiskola   Faiskola

MM 106-os vírusmentes alany eladó...

Faiskola Kereső   Faiskola Kereső

Kereső


Keresett termék neve:

Faiskola Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

faj, debrecen, alma, jonagold almafa, rezisztens, alma red rome, nem tudom szilvafa csemete, Birs, csemete, ny

További kereső szavak:

eladó, meggy, videó, árak, alany, ára, faiskola, kell, csemeték, video

Faiskola Hozzászólások   Faiskola Hozzászólások

Hozzászólások 

 

 

Faiskola - CégtörténetCégtörténet


A Hunyadi Garden Faiskola Kft. Debrecen nyugati részén a 4-es és 33. számú főút által határolt területen található, elsősorban gyümölcsfaoltvány előállításával foglalkozó gazdaság.

A kiváló minőségű csemeték előállítását igazolja, hogy faiskolánk a KIVÁLÓ FAISKOLAI CÍM birtokosa Magyarországon, továbbá a több évtizedes szakmai tapasztalat és  az elmúlt években létesített közel 1800 m2-es hűtőtároló, csemetetároló-feldolgozó épületek és a korszerű gépi-technikai háttér segíti.

Örömünkre szolgál, hogy folyamatosan növekszik azok száma, akik a pályázattal megvalósuló telepítésükhöz elő-megrendeléssel kérik az oltványok felnevelését, előállítását. 

Nyitottak vagyunk a kiskert tulajdonosok egyedi igényeire, a lerakatok széles skálájú megrendeléseire, hisz oltványaink rendkívül gazdag fajtaválasztéka erre is lehetőséget biztosít.

A szaporítóanyagok döntő többsége vírusmentes törzstelepeink és a több üzemben létesített alanytermő anyatelepek biztosítják.

 Megrendelése előtt szemlélje meg az oltvány előállítás körülményeit, legyen vendégünk, és tartozzon ön is vásárlóink népes táborába.


Címkék: acerola cseresznye csemete, boralma csemete, barbadoszi cseresznye csemetét vennék, gyümölcsfaoltvány elöállítók, anyatelep gyümölcsfaiskolában, almacsemete m9, gyümölcsfalerakat debrecen, barbadoszi cseresznye csemete, kiváló faiskola, érdi gyümölcsfafalerakat

Képek:
Az előre, vagy hátra lapozáshoz, kattints a kép jobb, vagy bal oldalára.
A képek áttekintéséhez húzd az egeret a kép alatti menü feliratra.